Concerto

Grid View:
Quickview

FIXATIV EXTRA STRONG CU KERATINA 750ML

(0)
53,00 LEI

Fixativ extra strong cu KeratinaPrevine si combate matreata.Creste volumul si stralucirea parului.Intareste firul de par si protejeaza impotriva caderii parului.Keratina se va regasi in firele de par in proportie de 85 %.Acest fixativ este indicat pentru toate tipurile de par, in special pentru parul fragil, lipsit de stralucire si varfuri despicat..

Quickview

SAMPON ADJUVANT ANTI-MATREATA CONCERTO PROFESSIONAL 250ML

(0)
45,00 LEI

Proprietatile samponului adjuvant anti-matreata Concerto ii permit acestuia sa lupte eficient impotriva matretii. De la primele aplicari, echilibreaza scalpul si il pastreaza curat, conducand la echilibrul permanent. Se foloseste o cantitate din produs in concordanta cu lungimea parului. Se utilizeaza ca un sampon normal. Se maseaza si se clateste ..

Quickview

SAMPON ADJUVANT IMPOTRIVA CADERII PARULUI CONCERTO PROFESSIONAL 250 ML

(0)
45,00 LEI

Proprietatile samponului adjuvat impotriva caderii parului Concerto Professional ajuta circulatia periferica, intareste parul slab, fragil si subtire, si reda echilibrul scalpului. Acest sampon este creat pentru folosirea frecventa. Se foloseste o cantitate din produs in concordanta cu lungimea parului. Se utilizeaza ca un sampon normal. Se maseaza..

Quickview

SAMPON ADJUVANT IMPOTRIVA INGRASARII PARULUI CONCERTO PROFESSIONAL 250 ML

(0)
45,00 LEI

Samponul adjuvant impotriva ingrasarii parului Concerto reechilibreaza secretia glandelor sebacee si metabolismul scalpului. Are de asemenea si o actiune de curatare si emolienta. Se foloseste o cantitate din produs in concordanta cu lungimea parului. Se utilizeaza ca un sampon normal. Se maseaza si se clateste cu delicatete.Recipient de 250 ml..

Quickview

SAMPON ADJUVANT PENTRU PAR USCAT SI TRATAT CHIMIC CONCERTO PROFESSIONAL 250 ML

(0)
45,00 LEI

Substantele ce se regasesc in compozitia samponului adjuvant pentru par uscat si tratat chimic, ii permit acestuia sa restabileasca hidratarea si elasticitatea naturala a parului. Se foloseste o cantitate din produs in concordanta cu lungimea parului. Se utilizeaza ca un sampon normal. Se maseaza si se clateste cu delicatete.Recipient de 250 ml..

Quickview

TRATAMENT ANTI-MATREATA CONCERTO PROFESSIONAL 10 FIOLE X 10ML

(0)
90,00 LEI

Substantele anti-matreata continute de lotiunea adjuvanta anti-matreata Concerto, ii permit sa lupte eficient impotriva acesteia, hranind scalpul, redandu-i hidratarea si elasticitatea. Se foloseste dupa utilizarea samponului adjuvant anti-matreata Concerto din aceeasi gama. Se usuca parul delicat cu un prosop. Se toarna continutul unei fiole pe sc..

Quickview

TRATAMENT IMPOTRIVA CADERII PARULUI CONCERTO PROFESSIONAL 10 FIOLE X 10ML

(0)
90,00 LEI

Lotiunea adjuvanta impotriva caderii parului Concerto are un echilibru ce ii permite un proces metabolic regulat si ofera conditiile normale necesare regenerarii parului. Se foloseste dupa utilizarea samponului adjuvant impotriva caderii parului Concerto din aceeasi gama. Se usuca parul delicat cu un prosop. Se toarna continutul Unei fiole pe scalp..

Quickview

TRATAMENT IMPOTRIVA INGRASARII PARULUI CONCERTO PROFESSIONAL 10 FIOLE X 10 ML

(0)
90,00 LEI

Lotiunea adjuvanta impotriva ingrasarii parului Concerto reechilibreaza secretia glandelor sebacee si metabolismul scalpului. Este o lotiune soc, ce ajuta la restabilirea echilibrului fiziologic natural al scalpului. Se foloseste dupa utilizarea samponului adjuvant impotriva ingrasarii parului Concerto din aceeasi gama. Se usuca delicat parul cu un..

Quickview

TRATAMENT RECONSTRUCTIE PENTRU PAR USCAT SI TRATAT CHIMIC CONCERTO PROFESSIONAL 10 FIOLE X 10 ML

(0)
90,00 LEI

Tratamentul reconstructiv pentru par uscat si tratat chimic Concerto este un produs capabil sa reconstruiasca si sa restructureze parul lipsit de viata si tratat chimic, redandu-i stralucirea, vitalitatea si volumul sau natural. Se foloseste dupa utilizarea samponului adjuvant pentru par uscat si tratat chimic Concerto din aceeasi gama. Se usuca de..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)