Accesorii

Accesorii si ustensile pentru coafura si frizerie. Cumpara acum toate ustensilele de care ai nevoie pentru un salon profesionist. Fa-ti munca mai usoara si clientii fericiti cu un set de accesorii si ustensile practice si usor de folosit de la Mitian Cosmetics. Avem foarfeci, gulerase pentru gat, pulverizatoare pentru apa, mantale, sorturi, pahare gradate, casca pentru suvite, clipsuri, uscatoare profesionale, ondulatoare, placi de intins parul, pamatufuri, perii ceramice, termice si ionice, precum si multe altele. Toate aceste accesorii si ustensile sunt de nelipsit din orice salon sau frizerie echipata complet.

Grid View:
Quickview

BANDIDO GULERAS HARTIE

(0)
15,00 LEI

Gulere de gât de cea mai bună calitate. Pentru saloane de coafurăProdus excelent pentru a preveni mâncărimea părului clientului tău.Pur și simplu Trageți o bandă de pe rola, întindeți și sigilați în jurul gâtului clienților.Apoi, îmbrăcați-vă și pliați banda de gât peste gulerul halatului.Element excelent care va adăuga o notă suplimentară de grijă..

Quickview

BANDIDO MANTA TUNS

(0)
40,00 LEI

BANDIDO MANTA TUNS..

Quickview

BAXTER MANTALE 30 BUC.

(0)
15,00 LEI

Mantale de unica folosinta pentru coafor 30 buc/set..

Quickview

MANTALE UNICA FOLOSINTA 30 BUC.

(0)
15,00 LEI

Mantale de unica folosinta pentru coafor 30 buc/set..

-19%
Quickview

ONDULATOR AFRO LABOR PRO

(0)
150,00 LEI 185,00 LEI

Afro Curl profesional din fier de curling, ideal pentru realizarea buclelor strânse în stil afro perfect. Bara lungă este acoperită cu ceramică turmalină, iar diametrul său este de 9 mm. Cablul rotativ la 360 ° facilitează lucrările de coafare...

Quickview

PAMATUF LABOR PRO

(0)
43,00 LEI

Perie de gât Laborator Pro Pro..

Quickview

PAMATUF PUDRA LABOR PRO

(0)
30,00 LEI

Perie de împrăștiere Pro Labor..

Quickview

PERIE CERAMIC TERMOION 16 MM LABOR PRO

(0)
72,00 LEI

Perie termică TERMO CER-ION de LABOR PRO diametru 16 mm. Acoperirea ceramică pentru o mai bună conservare și distribuție a căldurii Acțiune antibacteriană, purificatoare și igienizantă Toate acestea permit uscarea și formarea ondulării în mai puțin timp, fără a provoca deteriorarea părului, promovează o mai bună circulație a sângelui la nivelul sca..

Quickview

PERIE CERAMIC TERMOION 23MM LABOR PRO

(0)
81,00 LEI

Perie termică TERMO CER-ION de LABOR PRO diametru 23 mm. Acoperirea ceramică pentru o mai bună conservare și distribuție a căldurii Acțiune antibacteriană, purificatoare și igienizantă Toate acestea permit uscarea și formarea ondulării în mai puțin timp, fără a provoca deteriorarea părului, promovează o mai bună circulație a sângelui la nivelul sca..

Quickview

PERIE CERAMIC TERMOION 33MM LABOR PRO

(0)
90,00 LEI

Perie termică TERMO CER-ION de LABOR PRO diametru 33 mm. Acoperirea ceramică pentru o mai bună conservare și distribuție a căldurii Acțiune antibacteriană, purificatoare și igienizantă Toate acestea permit uscarea și formarea ondulării în mai puțin timp, fără a provoca deteriorarea părului, promovează o mai bună circulație a sângelui la nivelul sca..

Quickview

PERIE CERAMIC TERMOION 44MM LABOR PRO

(0)
90,00 LEI

Perie termică TERMO CER-ION de LABOR PRO diametru 44 mm. Acoperirea ceramică pentru o mai bună conservare și distribuție a căldurii Acțiune antibacteriană, purificatoare și igienizantă Toate acestea permit uscarea și formarea ondulării în mai puțin timp, fără a provoca deteriorarea părului, promovează o mai bună circulație a sângelui la nivelul sca..

Quickview

PERIE CERAMIC TERMOION 53MM LABOR PRO

(0)
98,00 LEI

Perie termică TERMO CER-ION de la LABOR PRO diametru 53 mm. Acoperirea ceramică pentru o mai bună conservare și distribuție a căldurii. Acțiune antibacteriană, purificatoare și igienizantă Toate acestea permit uscarea și formarea ondulării în mai puțin timp, fără a provoca deteriorarea părului, promovează o mai bună circulație a sângelui la nivelul..

Quickview

PIEPTEN SILCOMB LABOR PRO

(0)
21,00 LEI

Pieptene de păr de silicon..

Quickview

PIEPTEN VOPSIT LABOR PRO

(0)
23,00 LEI

PIEPTEN VOPSIT..

Quickview

PLACA MINI FRISE LABOR PRO

(0)
100,00 LEI

Îndreptarea părului LABOR PRO MICRO FRIZE cu farfurioare cu turmalină frisé. Lățimea farfuriei 12 mm Lungimea plăcii: 170 mm greutate 155 g temperatura maximă 200 ° C Rezistența PTC..

Quickview

PULVERIZATOR APA ALUMINIU LABOR PRO

(0)
20,00 LEI

Pulverizator termic cu capacitate din sticlă de aluminiu 200ml..

Quickview

PULVERIZATOR APA LABOR PRO

(0)
15,00 LEI

Pulverizator din plastic. Sticlă de 200 ml..

-50%
Quickview

Sort tuns Bandido

(0)
100,00 LEI 200,00 LEI

Bandido SKIN este un accesoriu cu stil si necesar oricarui barbershop.Cu un design ultramodern, sortul iti confera o tinuta eleganta, cu stil.Are buzunare aplicate atat la pieptar cat si in partea de jos.Material: O combinatie de imitatie din piele (PVC) si bumbac gros.Material: 70% bumbac, 30% poliesterMarime: 60 cm latime sort + 50 cm bareta regl..

Quickview

SPATULA VOPSIT LABOR PRO

(0)
38,00 LEI

Spatul lung pentru dungi pro Labour, ideal pentru vopsire și dungi pe părul lung. Dimensiuni: 15X24.5 mâner, cu excepția cutiei din 6 piese..

Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)