Pudra decoloranta

Grid View:
Quickview

GLAMOUR PUDRA PLATIN BLU 500G

(0)
65,00 LEI

Pudra decoloranta profesionala, fara praf, hidrateaza parul in timpul procesului de decolorare si prin moleculele anti-galben de care dispune asigura nuante clare si perfecte de blond.Mod de utilizare : 1:2 ( o parte pudra oxidanta doua parti oxidant )Timp de actionare : 20min-35 min in functie de deschiderea dorita .Se pot folosi oxidani de 20vol ..

Quickview

PRESTIGE PUDRA DECOLORANTA BETADCOMPLEX 500G

(0)
65,00 LEI

Pulbere de albire albastră și violetă, cu putere mare de luminare, cu oligozaharide ßeta-D-fructoză care acționează în timpul procesului de lumină protejând părul. Ușor de amestecat, nu se aglomerează, nu picură și nu se umflă. Formula sa compactă previne inhalarea particulelor volatile. Acționează cu maximă securitate și este potrivit pentru toate..

Quickview

PUDRA DECO-CREMA PERSONAL TOUCH 250 g

(0)
65,00 LEI

Este un decolorant de ultima generatie, sub forma de pasta. Rapid, puternic si ecologic, inlocuieste decolorantul sub forma de pudra, protejeaza parul, decolorandu-l la o calitate superioara, protejand si sanatatea celui care face operatiunea. Inainte de a folosi produsul, strange containerul de aluminiu in mana astfel incat sa omogenizezi continut..

Quickview

PUDRA DECOLORANTA ALBASTRA CUTIE BAXTER PROFESSIONAL 500 G

(0)
60,00 LEI

Este ideala pentru decolorarea puternica.Poate atinge o culoare cu pana la 7 tonuri mai deschisa. Este conceputa ca pudra solida, nu volatila. Componentele sale alese cu grija, reduc agresivitatea pudrei, si fara capacitatile sale volatile, se evita inhalarea. Culoarea albastru-violet a pudrei, nu permite formarea nuantelor de galben/portocaliu, ob..

Quickview

PUDRA DECOLORANTA ALBASTRA NUANCE PROFESSIONAL 500 G

(0)
65,00 LEI

Este ideala pentru decolorarea puternica. Poate atinge o culoare cu pana la 7 tonuri mai deschisa. Este conceputa ca pudra solida, nu volatila. Componentele sale alese cu grija, reduc agresivitatea pudrei, si fara capacitatile sale volatile, se evita inhalarea. Culoarea albastru-violet a pudrei, nu permite formarea nuantelor de galben/portocaliu, o..

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)