Vopsea par

Grid View:
Quickview

VOPSEA CREMA CU CERAMIDE 100 ML CONTRAST NUANCE PROFESSIONAL

(0)
70,00 LEI

Crema coloranta ‘’Contrast’’ daruieste parului o luminozitate cu totul noua.Reflexele intense pline de forta si pasiune creaza interes, vivacitate, senzualitate si un joc de lumini clare si inchise. Da reflexe colorate fara aplicarea in prealabil de decolorant pentru ca produsul are putere nuantatoare.Pentru colorarea parului de la nuanta 4 la 9 pr..

Quickview

VOPSEA CREMA CU CERAMIDE 100 ML NUANCE PROFESSIONAL

(0)
45,00 LEI

Se foloseste cu Oxidant Emulsie NuancePermite obtinerea unor culori splendide si a unor reflexe minunate. Asigura acoperirea completa a firelor albe, o culoare excelenta si de lunga durata. Lasa parul moale si ii confera o frumusete naturala.Se foloseste cu Oxidant Emulsie Nuance:10 vol: pentru a inchide culoarea cu un ton, pentru a colora parul ox..

Quickview

VOPSEA DE PAR CU PROTEINE DE MATASE BAXTER PROFESSIONAL 100 ML

(0)
35,00 LEI

0 acoperire mai buna si de lunga durata. Un tratament culoare excelent si inovator, imbogatit cu proteine de matase printre altele, ce garanteaza o colorare splendida si reflexe minunate. Datorita calitatii superioare a pigmentului, nuantele de la Baxter asigura o acoperire completa a parului grizonat. Formula sa, bazata pe ingrediente atent select..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)