imagine produsesalon   Infiintata in februarie 2007, MITIAN COSMETICS SRL este o societate comerciala care isi dezvolta activitatea in domeniul infrumusetarii, avand principal scop dotarea si aprovizionarea saloanelor de infrumusetare, onorarea solicitarilor de pe piata produselor cosmetice precum si dezvoltarea profesionala si personala a partenerilor sai.
   Din momentul lansarii pe piata si pana in prezent, MITIAN COSMETICS SRL a castigat increderea antreprenorilor si proprietarilor saloanelor de infrumusetare din intreaga tara. De peste 12 ani, prin rapiditate si perseverenta, pune la dispozitia saloanelor constant si sigur produse cosmetice profesionale, de calitate.
     In paralel, MITIAN COSMETICS SRL contribuie la ridicarea nivelului calitatii serviciilor oferite de catre partenerii nostrii punand la dispozitia acestora produse profesionale.
     Societate remarcata si pe plan international, devine din 2007 importator unic pentru Romania al gamei profesionale „Nuance”, produsa in Italia, o gama completa, care pe langa produsele si tratamentele clasice permite si tratamente de lux, pentru un par si o barba perfecta.
     O alta companie de renume international a carui unic importator din Romania (din 2011) este Baxter, din Italia, gama profesionala care are ca si scop dezvoltarea ingredientelor active pe baza celor mai noi cunostinte stiintifice, produsele acestora remarcandu-se prin calitate si proprietati deosebite.
   MITIAN COSMETICS SRL a aparut pe piata pentru a raspunde nevoilor identificate in domeniul infrumusetarii contribuind la dotarea cu produse profesionale, de calitate necesare pentru buna functionare a saloanelor de coafura, dar si pentru a aduce un plus de profesionalism, evolutie acestui domeniu.

Valori
• calitate
• experienta
• forta
• incredere
• perseverenta
• profesionalism
• rapiditate
     Increderea pe care clientii si partenerii nostri ne-o acorda, de peste 10 ani, reprezinta principiul dupa care noi ne ghidam, de aceea calitatea serviciilor pe care le oferim reprezinta cea mai importanta carte de vizita pentru noi.

Misiune
   Ghidati de incredere si experienta prin serviciile pe care le oferim dorim sa crestem nivelul domeniului in care activam si sa ducem calitatea la un alt nivel.

Viziune
   Crearea unei piete in care profesionalismul si calitatea serviciilor oferite sa fie principalele atribute folosite si introducerea pe piata din Romania a produselor de ultima generatie care sa faca posibila multumirea si celui mai pretentios client.

Obiective
• crearea unei retele profesionale dinamice;
• identificarea unor noi oportunitati de dezvoltare profesionala pentru partenerii sai;
• participarea activa la dezvoltarea pietei si serviciilor oferite din domeniul in care activeaza;
• participarea la organizarea unor evenimente specifice care sa contribuie la dezvoltarea profesionala a partenerilor si clientilor sai.