Glamour Professional

Grid View:
Quickview

GLAMOUR FIXATIV FIXING EFFECT 750ML

(0)
45,00 LEI

Efect de fixare a spray-urilor pentru părLacul pulverizat cu FIXING EFFECT. Formula sa, îmbogățită cu Vitamina Complex, dă formă, structură și strălucire tunsorii. Fixează părul moale și voluminos, fără greutate. Cu filtre UV, ajută la protejarea fibrei de păr de daunele provocate de soare. Asigură uscarea rapidă și este îndepărtat cu câteva lovitu..

Quickview

Glamour Masca Botox cu Keratina si Argan, 1000 ml

(0)
90,00 LEI

Masca profesionala cu ulei de argan si keratina pentru parul foarte uscat si deteriorat. Descurca, hidrateaza si repara parul. Ofera stralucire imediata si protejeaza de agresiunile externe.Mod de folosireDupa samponare, eliminati excesul de apa din par si aplicati. Lasati sa actioneze pentru 3-5 minute, apoi clatiti. ..

Quickview

Glamour Masca Botox Liss Intens, 1000 ml

(0)
90,00 LEI

Masca profesionala  pentru parul drept si neascultator. Netezeste, indreapta si hraneste parul. Elimina frizul si protejeaza impotriva efectelor umiditatii.Mod de folosireDupa samponare, eliminati excesul de apa din par si aplicati. Lasati sa actioneze pentru 3-5 minute, apoi clatiti. ..

Quickview

Glamour Masca Botox pentru parul cret, 1000 ml

(0)
90,00 LEI

Masca profesionala pentru parul cret sau ondulat. Descurca, defineste si ordoneaza parul cret fara sa il ingreuneze. Elimina frizul si protejeaza parul de efectele umiditatii. Mod de folosireDupa samponare, eliminati excesul de apa din par si aplicati. Lasati sa actioneze pentru 3-5 minute, apoi clatiti. ..

Quickview

Glamour Masca Botox pentru protectia culorii, 1000 ml

(0)
90,00 LEI

Masca  profesionala pentru parul vopsit sau cu suvite. Descurca, hidrateaza si ofera stralucire imediata parului. Protejeaza fibra parului de agresiunile externe si ofera o durata mai lunga culorii.Mod de folosireDupa samponare, eliminati excesul de apa din par si aplicati. Lasati sa actioneze pentru 3-5 minute, apoi clatiti. ..

Quickview

GLAMOUR PUDRA PLATIN BLU 500G

(0)
98,00 LEI

Pudra decoloranta profesionala, fara praf, hidrateaza parul in timpul procesului de decolorare si prin moleculele anti-galben de care dispune asigura nuante clare si perfecte de blond.Mod de utilizare : 1:2 ( o parte pudra oxidanta doua parti oxidant )Timp de actionare : 20min-35 min in functie de deschiderea dorita .Se pot folosi oxidani de 20vol ..

Quickview

Glamour Sampon Botox cu Keratina si Argan, 1000 ml

(0)
90,00 LEI

Glamour ARGAN KERATIN Sampon pt par foarte uscat, efect de botoxSampon profesional cu ulei de argan si keratina care restructureaza, hidrateaza, hraneste, fortifica si repara firul de parRevitalizeaza firul de par cu ajutorul botoxuluiContine un complex de multivitamine ce ingrijesc continuu firul de parCurata parul delicat, il face usor, matasos s..

Quickview

Glamour Sampon Botox Liss Intens, 1000 ml

(0)
90,00 LEI

Sampon profesional pentru parul drept si neascultator. Netezeste si indreapta fibra parului si ofera fluiditate si lejeritate. Elimina frizul si protejeaza parul de efectele umiditatii.Mod de folosireAplicati uniform pe parul ud. Masati atent, iar apoi clatiti. Repetati acest process, daca este necesar. In cazul contactului cu ochii, clatiti imedia..

Quickview

Glamour Sampon Botox pentru parul cret, 1000 ml

(0)
90,00 LEI

Sampon profesional pentru par cret sau ondulat. Impotriva incretirii, hidrateaza si protejeaza parul de efectele umiditatii lasandu-l suplu, moale si perfect definit.Mod de folosireAplicati uniform pe parul ud. Masati atent, iar apoi clatiti. Repetati acest process, daca este necesar. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat...

Quickview

Glamour Sampon Botox pentru protectia culorii, 1000 ml

(0)
90,00 LEI

Sampon profesional pentru parul vopsit sau cu suvite. Curata cu blandete, protejeaza si asigura durata mai lunga culorii. Lasa parul moale, stralucitor si hranitor.Mod de folosireAplicati uniform pe parul ud. Masati atent, iar apoi clatiti. Repetati acest process, daca este necesar. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat...

Quickview

PACHET GLAMOUR ARGAN KERATIN BOTOX EFFECT (SAMPON+MASCA)

(1)
150,00 LEI

PACHET GLAMOUR ARGAN KERATIN BOTOX EFFECT : utilizati acest pachet pentru o ingrijire completa a parului lipsit de vitalitate, ideal pentru un par uscat. Confera firelor de par un volum natural, stralucire si hidratare intensa, restructureaza, hraneste si repara firele de par.  Cu o formula inovatoare ce curata parul cu delicatete, ofera un ef..

Quickview

PACHET GLAMOUR COLOR DEFENSE BOTOX EFFECT (SAMPON+MASCA)

(0)
150,00 LEI

PACHET GLAMOUR COLOR DEFENSE BOTOX EFFECT : utilizati acest pachet pentru o ingrijire completa a parului lipsit de vitalitate, ideal pentru un par vopsit . Confera firelor de par un volum natural, stralucire si hidratare intensa, impiedica decolorarea firelor de par vopsite si protejeaza parul de efecte si factori chimici.  Cu o formula inovat..

Quickview

PACHET GLAMOUR CURL ABSOLUTE BOTOX EFFECT (SAMPON+MASCA)

(0)
150,00 LEI

PACHET GLAMOUR CURL ABSOLUTE BOTOX EFFECT : utilizati acest pachet pentru o ingrijire completa a parului lipsit de vitalitate, ideal pentru un par cret sau ondulat. Confera firelor de par un volum natural, stralucire si hidratare intensa, impiedica incretirea si protejeaza parul de efectele umiditatii.  Cu o formula inovatoare ce curata parul ..

Quickview

PACHET GLAMOUR LISS INTENSE BOTOX EFFECT (SAMPON+MASCA)

(0)
150,00 LEI

PACHET GLAMOUR LISS INTENSE BOTOX EFFECT : utilizati acest pachet pentru o ingrijire completa a parului lipsit de vitalitate, ideal pentru un par drept.  Confera firelor de par un volum natural, stralucire si hidratare intensa, netezeste, indreapta si protejeaza parul de efectele umiditatii.  Cu o formula inovatoare ce curata parul cu del..

Quickview

PRESTIGE PUDRA DECOLORANTA BETADCOMPLEX 500G

(0)
65,00 LEI

Pulbere de albire albastră și violetă, cu putere mare de luminare, cu oligozaharide ßeta-D-fructoză care acționează în timpul procesului de lumină protejând părul. Ușor de amestecat, nu se aglomerează, nu picură și nu se umflă. Formula sa compactă previne inhalarea particulelor volatile. Acționează cu maximă securitate și este potrivit pentru toate..

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)