Pachete promotionale

Grid View:
Quickview

PACHET GLAMOUR CURL ABSOLUTE BOTOX EFFECT (SAMPON+MASCA)

(0)
150,00 LEI

PACHET GLAMOUR CURL ABSOLUTE BOTOX EFFECT : utilizati acest pachet pentru o ingrijire completa a parului lipsit de vitalitate, ideal pentru un par cret sau ondulat. Confera firelor de par un volum natural, stralucire si hidratare intensa, impiedica incretirea si protejeaza parul de efectele umiditatii.  Cu o formula inovatoare ce curata parul ..

Quickview

PACHET PENTRU VOLUM PROFIS (SAMPON, BALSAM, TRATAMENT SPRAY)

(0)
150,00 LEI

PACHET PENTRU VOLUM PROFIS: utilizati acest pachet pentru o ingrijire completa a parului cu fir subtire si lipsit de vitalitate, confera acestuia un volum natural, stralucire si hidratare. Cu o formula inovatoare ce curata parul cu delicatete, ofera un aspect mai dens si mai bogat fara sa il incarce, lasand parul usor de pieptanat, matasos si plin ..

Quickview

PACHET PROFIS ICE BLONDE (SAMPON+MASCA+SPRAY BOOSTER)

(1)
180,00 LEI

PACHET PROFIS ICE BLONDE: utilizati acest pachet pentru o ingrijire completa a parului, pentru obtinerea si intretinerea unui blond gri.   Datorita continutului de pigmenti mov, previne reflexiile nedorite de galben sau portocaliu, lasand o stralucire rece de platina pe par.  Aceste produse contin acid lactic si extract de rodie care..

Quickview

PACHET PROFIS PINK BLONDE (SAMPON+MASCA)

(0)
150,00 LEI

PACHET PROFIS PINK BLONDE: utilizati acest pachet pentru o ingrijire completa a parului, pentru obtinerea si intretinerea unui blond roz (PINK).  Datorita continutului de pigmenti roz, previne reflexiile nedorite de verde, galben sau portocaliu, lasand o stralucire de roz platina pe par. Aceste produse contin pigmenti pastel si un extract..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)