POLITICA DE RETUR

Aveți dreptul sa returnati orice produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepția acestuia și puteți solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. În ambele cazuri, valoarea în bani returnată sau produsul înlocuit se refera strict la costul produselor, excluzând taxele de expediție.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta întocmai forma în care au fost livrate.

Nu se admit la retur:
Produse care au fost desfăcute!
Produse care au fost testate/utilizate!
Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse!
Produse achiziționate din alte magazine!
Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena ( produse de ingrijire/ igiena personala, placi de par, perii, elastice de par )

Aceste măsuri sunt specifice produselor cosmetice întrucât termenul de valabilitate al acestora se calculează începând cu prima deschidere a ambalajului, iar odată cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de viruși prin transferul produsului catre o alta persoana iar magazinul nostru nu le poate comercializa ulterior.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs asigurați-vă că produsul corespunde întocmai condițiilor de mai sus.

 De asemenea, vă rugăm să menționati dacă doriți înlocuirea produsului sau restituirea sumei de bani.

Ambalați produsul corespunzător pentru ca acesta să fie ferit de șocuri ce pot apărea în timpul transportului si introduceți o notificare scrisă in colet în care treceți nr.comenzii, numele dvs. și numărul de telefon pentru a vă identifica în sistem.

Produsele care ajung retur în forma alterată datorită ambalării necorespunzătoare nu vor putea beneficia de garanția returnării.